Wingafield Svets & Stålkontroll AB

Hej på er alla mina fina och underbara läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till min blogg och till ännu ett inlägg! Jag hoppas att ni alla mår bra och att ni har haft en härlig helg. Dagens inlägg kommer att handla om det här med att hitta en bra och seriös svetsansvarig i Örebro med omnejd. Jag vet att ni är många som har haft en del funderingar kring just det här, och jag vill verkligen tipsa er om det företaget som jag och min arbetsplats har anlitat, nämligen Wingafield Svets & Stålkontroll AB. Wingafield Svets & Stålkontroll AB är ett företag som vi fick som tips utav en nära vän till mig, och vi kände direkt att detta företag kändes pålitligt och professionellt. Jag är otroligt glad och tacksam över att vi hittade just detta företag, då vi tidigare varit i kontakt med företag som inte alls känts lika seriösa och kvalitativa. Wingafield Svets & Stålkontroll AB är ett företag som är otroligt duktiga på det här med kundservice, vilket verkligen uppskattades av mig och mina kollegor. Personalen var väldigt noggranna med att skapa en god relation till oss som kunder, så att de skulle kunna hjälpa oss på bästa möjliga sätt. De arbetade väldigt mycket med våra egna förutsättningar, behov och önskemål, för att kunna göra oss så glada och nöjda som möjligt med det kommande resultatet.

Den svetsansvarige var otroligt kunnig och erfaren inom sitt yrke, vilket underlättade väldigt mycket för hela processen. Vi kände att vi kunde känna oss lugna och trygga igenom hela projektet vilket var otroligt skönt. Jag vill verkligen tipsa er läsare som befinner er i Eskilstuna, Västerås eller Örebro med omnejd att vända er till just Wingafield Svets & Stålkontroll AB. Nu hoppas jag att ni får en riktigt härlig vecka, så hörs vi snart igen.