Styla ditt badrum

Här kommer ett nytt tips ifrån mig, en regnig dag i Strängnäs. Har klurat på hur man kan styla sitt badrum! Jag har det gamla röda mönstret på min badrumsvägg. Och jag har funderat på att göra en ny tapet. Kanske något vitt och grått eller något med svart och gult. Och det ska vara lätt att rengöra så att vi inte behöver tänka på att städa hela tiden.

Häng upp ett snygg duschdraperi för att lägga till lite personlighet till ditt badrum. Jag älskar den här gråvita florala gardinen med en färgklick i botten! Allt du behöver göra är att hitta en duschstång som passar ditt utrymme och sedan sätta den på plats på väggen. Att lägga till ett duschdraperi i ditt badrum kan verkligen bidra till att ge lite personlighet och stil till utrymmet. Det finns många att välja på.

2. Lägg till några nya handdukar i roliga färger eller mönster!

3. Skaffa en ny badmatta som passar din stil!

4. Visa dina favoritkonstverk eller fotografier på väggarna!

5. Köp några nya badrumstillbehör, som en papperskorg, en tvålkopp och en tandborsthållare!

6. Använd doftljus eller luftfräschare för att få rummet att lukta gott!

7. Lägg till växter eller blommor för att skapa liv i badrummet!

8. Prova en ny badprodukt, till exempel ett bubbelbad eller en kroppsskrubb!

9. Leta efter olika förvaringslösningar som kan hjälpa dig att organisera dina saker bättre och få ditt utrymme att kännas mer funktionellt!

10. Experimentera med olika belysningsalternativ för att hitta den rätta stämningen för ditt badrum. Oavsett om du vill ha det ljust och glatt eller mysigt och avkopplande finns det många olika belysningsalternativ som passar dina behov!

Letar du efter fler tips om badrumsdesign? Kolla in min blogg för massor av bra idéer! För jag kommer att komma med fler tips till dig snart! 😉