Snickare i Eksjö

Om du behöver en snickare i Eksjö eller en dito i Jönköping med omnejd så har jag ett tips här i dagens inlägg. Jag anlitade en som verkligen är duktig och jag är inte den enda som tycker det. För när jag behövde hjälp med en köksrenovering så fick jag rådet av en kollega att vända mig till ett specifikt företag så det företaget länkar jag er till, och de är för alla som behöver hjälp i Eksjö eller Jönköping.

Allt blev färdigt på under en vecka och det är snabbare än vad jag hade förväntat mig, köket blev som nytt. Jag anlitade alltså en snickare via detta byggföretag. Jag vet inte om ni har samma upplevelse som jag av andra byggföretag, men ofta kan det vara svårt att få tag i deras svar på mail eller telefon och det tar tid innan man får ett slutligt pris. Men inte med detta företag, alltså, det tog bara några dagar från det att jag hade kontaktat dem och vi hade kommit överens om ett slutpris på renoveringen.

Jag skapar en tråd här nedanför som jag hoppas flera av er vill skriva någonting i

Kommentar från Hampus:

Det låter som om du har haft en mycket positiv erfarenhet av detta byggföretag och jag ser fram emot att höra fler personers åsikter i tråden! Tack för tipset! 🙂

Lydia säger:

Tack Hampus! Jag hoppas att fler hör av sig med sina egna erfarenheter. 🙂

Kommentar från Erik:

Det låter som ett mycket bra företag! Jag hade också tänkt anlita dem för en kommande köksrenovering, men jag undrar hur deras priser jämförs med andra företag? Har du några idéer? 🙂

Lydia svarar:

Hej Erik! Jag har inte jämfört priserna med andra företag, men jag kan tänka mig att det är värt att göra det.