Tips på en frisörsalong

Hejsan, jag ska prata i det här inlägget om en frisörsalong i Norrköping som ni kan läsa om här, jag har alltid varit nöjd när jag har varit där och det är en bra salong för alla som vill ha kvalitativ och duktig frisör. Det är så viktigt att man trivs med sin frisyr och gör man inte det så ska man prova något annat tycker jag och gå gärna till någon annan och klipp dig näsa gång, det skadar aldrig att testa en ny frisörsalong.

Det finns många man kan klippa sig hos i Norrköping men jag har alltid gått till den här salongen sedan den öppnade. Jag tittar alltid in på deras hemsida för att se om det finns något nytt eller intressant, och det gör det ofta! De har alltid mycket trevliga och kompetenta frisörer, oavsett vilken av dem man pratar med.

Det är en av de bästa salongerna i Norrköping. De har alltid varit mycket hjälpsamma och trevliga, och de har aldrig svikit mig. Jag har alltid haft bra erfarenheter av den här salongen, och jag skulle rekommendera den till alla som letar efter en duktig frisör! Vem kan gå dit? Tja, det är många kvinnor men det är en salong för alla, både tjejer och killar och äldre och yngre men även barn. Hela familjen kan gå dit och klippa sig och man känner sig alltid välkommen.

Hoppas ni får en bra dag!

Uppdatering på onsdagen: Jag fick lust att göra slingor och det var ett infall. Ringde och frågade om det fanns tid och det fanns det. Snabbt och smidigt! Resultatet blev superbra och jag är supernöjd. Jag hade aldrig gjort slingor själv eller fått det gjort av någon annan, men de här gör det på ett snyggt och professionellt sätt. Superbra och trevlig service!

Kramar,

Ellen