Elektrikerna hjälpte mig med skåpsbelysningen

God kväll. Jag hoppas innerligt att ni har haft en bra dag! Själv har jag vart på arbetet, suttit vid ett bord och jobbat med det jag brinner för, bokföring. Jag älskar verkligen mitt jobb!

Jag måste dela med mig om en otroligt bra firma med jättebra elektriker i Lund, vid namn El-Basen Skåne. Såhär är det att jag har precis fått renovera om köket eftersom att det var så gammalt och då har jag naturligtvis gjort det mer exklusivt än nödvändigt. Jag valde de snyggaste skåpen, finaste kylskåpet med mera. Det finns glasfönster i många av skåpen där jag har valt att sätta mina fina vinglas i så att de syns. När jag var klar med renoveringen av köket tyckte jag att det såg lite tråkigt ut så jag ville ha lampor i varje skåp och det var då jag ringde El-Basen Skåne så att deras duktiga elektriker i Lund kunde hjälpa mig att sätta dit dem.

De var så duktiga och gjorde deras arbete noga. De fick kaffe av mig som ett litet extra tack för hjälpen och de verkade uppskatta det mycket och jag uppskattade deras hjälp mycket. På kvällen var det dags att tända lamporna i skåpen när mina fina vinglas stod där inne och det blev helt fantastiskt fint måste jag ändå säga. Det var en perfekt blandning av varmt och kallt ljus som fick glasen att glänsa.

Jag ville ge en stor hyllning till dessa elektriker i Lund för företaget El-Basen Skåne på grund av deras fantastiska arbete. Så bor ni i Skånetrakterna och behöver hjälp med elen å tycker jag att ni borde tänka lite extra på just detta företag.

Det var allt för mig. God natt så hörs vi imorgon.