Behöver du bärhjälp?

Du kanske ska flytta men oavsett om du flyttar i samma hus eller om flytten går mer långväga så kommer du nog behöva någon som hjälper dig att bära möbler och bohag. Om du behöver bärhjälp och du befinner dig i Sollentuna så har jag en rekommendation på ett företag som hjälper dig, de har hjälpt mig och jag är nöjd med hjälpen och att det är billigt att anlita dem. Detta ett företag som funnits ett tag och har hjälpt både privatpersoner och företag med bärhjälp av möbler och bohag. Det kan vara en bra hjälp för alla som inte har orken eller tiden till detta. Många har också ont i leder och muskler, det har jag, och jag vill inte belasta vänner och bekanta med detta, för alla har väl nog med sig och sitt. 

Finns inget tråkigare än när man blir tillfrågad om man kan hjälpa någon att flytta och det är många som kör med en vit lögn för att slippa. Men jag har fibromyalgi så för mig är det omöjligt att bära tungt. Så när jag flyttade var det alla tiders med denna bärhjälp. Dem som hjälpte mig var ett par trevliga killar och de sprang upp och ner i trappor. Det var som om de aldrig gjort någonting annat, så smidigt gick det och inte ett enda pustande eller stönande. Jag är mycket nöjd och belåten med detta företag och deras personal och skulle inte ha någonting emot att vända mig till dem igen ifall det skulle behövas. Ni som vill veta mera eller anlita dem kan höra av er till dem och telefonnumret hittar ni inne på deras webbsida. Det är bara att klicka på länken så kommer ni vidare dit. Det var vad jag hade på hjärtat för den här gången, tack och hej!