Badrumsrenovering, vilka trender ser vi nu?

Badrumsrenovering, vilka trender ser vi nu? Gråvita badrum är fortfarande populära, men svartvita badrum börjar göra comeback. Badrummet är ett utmärkt ställe att visa upp din inredningsstil på. Du kan välja en ljus, djärvt mönstrad tapet eller måla väggarna och lägga till färgklickar i dina accessoarer. Om du hellre vill hålla dig till en neutral palett kan du använda kromade armaturer. Svarta kranar med vita handfat skapar en trendig kontrast som är både snygg och praktisk. En annan sak som verkligen är det som gör att ett badrum sticker ut är belysningen. Den skapar inte bara en varm och inbjudande atmosfär, utan kan också få ett rum att kännas rymligt och luftigt. Använd dolda ljusbrickor för att lysa upp större utrymmen eller lägg till några vägglampor för att få en designerlook. Med så många alternativ som finns tillgängliga idag finns det ingen anledning till varför ditt badrum inte imponerar på vänner och grannar.

Eftersom badrummet är en plats där du regelbundet vistas är det viktigt att se till att det ser bra ut och har alla funktioner du behöver. Om din badrumsrenovering är efterlängtad, varför inte använda några av dessa trender för att inspirera din inredning? Vid det här laget undrar du förmodligen vilka material som är bäst för ditt utrymme.

Clawfoot-badkar och fristående badkar blir alltmer populära, särskilt i mindre badrum. De tar mindre plats än traditionella badkar och är den perfekta platsen för ett avkopplande bad. Slutligen har vissa badrum nu utformats med särskilda funktioner, t.ex. golvvärme. Så det finns många saker man kan göra med sitt badrum när det är dags för en badrumsrenovering. Som du ser är det ett stort beslut att renovera badrummet. Resultatet är dock värt det och gör ditt hem mer värdefullt. Om du funderar på att renovera ditt badrum bör du kontakta en arkitekt.

Lovisa i Jönköping